HOME

Archive for Februari, 2017

BAHASAN KADUA NGANYAHOKEUN BATHIN MANUSA

BAHASAN KADUA NGANYAHOKEUN BATHIN MANUSA

Posted at 10 Februari 2017

Bathin Manusa, Ruh, Nafsu sareng babagian nana, Akal, baladna akal, kautamaan akal, Bagian akal, penjelasan bagian akal anu ka tilu ... Read More

NAON PERBEDAAN IMAN JEUNG AMAL

NAON PERBEDAAN IMAN JEUNG AMAL

Posted at 9 Februari 2017

Perbedaan Iman jeung amal, Sireum ateul, Iman, Amal... Read More

NGAJELASKEUN SABABARAHA BAGIAN ANU AYA PATALINA SARENG ISLAM

NGAJELASKEUN SABABARAHA BAGIAN ANU AYA PATALINA SARENG ISLAM

Posted at 9 Februari 2017

ISLAM Ari ta’rifna Islam nyaeta : اَْلإِسْلَامُ هُوَ اَلْإِنْقِيَادُ لِأَمْرِاللّٰهِ وَالْإِ جْتِنَابُ عَنْ نَوَاهِيْهِ AL-ISLAAMU HUWA AL-INQIYAADU LI AMRILLAAHI WAL IJTINAABI ‘AN NAWAAHIIHI. Hartosna... Read More

MERTELAKEUN ANU AYA PATALI SARENG IMAN

MERTELAKEUN ANU AYA PATALI SARENG IMAN

Posted at 7 Februari 2017

Anu pang payunna bade diguar dina iyeu seratan teh nyaeta urang nganyahokeun heula  naon anu disebut IMAN Ari Ta’rifna Iman nyaeta : تَصْدِيْقُ الْقَلْبِ بِمَا... Read More

BAHASAN KAHIJI MERTELAKEUN AGAMA

BAHASAN KAHIJI MERTELAKEUN AGAMA

Posted at 7 Februari 2017

AGAMA bahasa arabna : (DIIN,دين  ) sok disebut deui  (SYARI’AT, شريعة ) (SYARA’, شرع ) jeung  ( MILLAH,ملة ).  Iyeu anu opat kecap sami... Read More

Page 2 of 3 1 2 3